Mijn hotel story…


27 juni, 2012

Toen ik 8 jaar oud was heb ik met mijn ouders en zus een aantal nachten in een hotel in Williamsburg, USA, gelogeerd. We gingen overdag op stap om de stad te bekijken. Toen we op een middag terug kwamen was de kamer schoongemaakt en de bedden ook verschoond. Tot mijn grote schrik was mijn Rammelbeer ook verdwenen. Helemaal overstuur en in tranen ging ik met mijn vader naar de frontdesk. De medewerkers hadden hem niet gevonden maar gingen wel tussen de was kijken. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Gelukkig kwam een medewerker terug met mijn beer. Housekeeping had hem meegenomen met de vieze was. Maar eind goed al goed en ik kon weer lekker slapen met mijn Rammelbeer.

Hele leuke tentoonstelling! Komen zeker nog een keer langs om alles rustig te bekijken!

Facebook Twitter Stumbleupon Linkedin Pinterest

Geef een reactie